Телевизионната водеща Десислава Банова-Плевнелиева е следващият лектор в популярния формат

...
Телевизионната водеща Десислава Банова-Плевнелиева е следващият лектор в популярния формат
Коментари Харесай

Десислава Банова-Плевнелиева разказва за смисъла и каузите като двигател за личностно израстване

Телевизионната водеща Десислава Банова-Плевнелиева е идващият преподавател в известния формат Е-Академия на издателство Клет България, отдаден на личностното рационализиране и развиване на практическите умения за българския преподавател. Онлайн срещата ще се организира на 28 април от 17:30 часа, а тематиката, на която е отдадена, е „ Търсенето на смисъл – мотор в личностното израстване “. Всички искащи могат да заявят присъединяване.

По време на събитието тя ще допусне аудиторията до вълнуващите и значими моменти в живота ѝ и ще показа за смисъла и идеите, които са движеща мощ в нейния професионален и житейски път. В края на срещата всеки ще има опция да зададе своите въпроси по тематиката.

„ За мен е наслаждение да гостувам в страхотната самодейност Е-Академия на издателство Клет. Важно е да отделяме време на значимите тематики за личностното ни развиване и за смисъла, който стои зад всичко, което вършим в професионалния и персоналния си живот - тематики, които постоянно остават на назад във времето в забързаното ни всекидневие. Нямам самообладание да споделя с аудиторията за моя път, белязан с сложни моменти и реализирани триумфи, само че и доста старание и неизменност. Път, който следвах и не преставам да последвам, търсейки смисъла и идеите, и по който израснах духовно и професионално. “, разяснява Десислава Банова-Плевнелиева.

Десислава Банова-Плевнелиева е водеща с 20-годишен ефирен опит, позната на феновете като дългогодишна водеща на „ Прогнозата за времето “ на NOVA, както и с документалните си материали за климатичните промени, с които печели интернационално самопризнание. Тази година тя се завърна на екран като създател на поредицата „ Тук и в този момент “ в „ Събуди се “, още веднъж по NOVA. В него тя показва известни хора на изкуството, театъра, киното, музиката и политиката.

Инициативата Е-Академия на издателство Клет България има за цел да показа забавни истории на известни публични персони от България. Вълнуващите срещи, проведени за българските учители, засягат разнообразни тематики, които постоянно са фокусирани върху личностното самоусъвършенстване.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР