Телевизионната поредица , в чиято основа е публикуваният през 2001

...
Телевизионната поредица , в чиято основа е публикуваният през 2001
Коментари Харесай

Американски богове

Телевизионната поредност, в чиято основа е оповестеният през 2001 година едноименен разказ на любимецa ми, предстоящо стана едно от огромните ми удоволствия.

Както всеки човек, и аз си имам всякакви " секрети " знаци и откривайки ги в съвпаденията, надали не " стигам " до по-дълбоките персонално отправени към мен послания. Така фактът, че митология е измежду слабостите ми, фактът, че съм родена в сряда, а това е денят на Один-Вотан, както и запомненото мамино изявление за електричеството като " божа работа " са тези финтифлюшки, които придават спомагателна хубост към удоволствието от този добре изработен първи сезон на сериала.

Разработен е от Браян Фулър и Майкъл Грийн.  е измежду изпълнителните продуценти. Първият сезон е концентриран върху Шадоу Муун, пандизчия (заради злополука, предизвикала неочакваната гибел на брачната половинка му), освободен два дни предварително, и обгръща едвам една трета от романа, като включва детайли и от друга книга на Геймън - " Момчетата на Ананси ". Северна Америка и по-специално Съединени американски щати - място на неспиращи и до през днешния ден емиграционни процеси, в които дружно с хората идват и божествата, на които те се молят и кланят, разумно се трансформира в сцена, където обсебилите мозъка и фантазиите механически чудеса и концепциите и героите от тях се готвят да унищожават и последните останки от остарели вярвания и богове или най-малко да сключат преференциално и пращащо в давност вълшебствата от предишното помирение.

Рики Уитъл, Емили Браунинг, Криспин Глоувър, както и превъзходният английски артист Иън Макшайн (като господин Сряда) са измежду звездите. Епизодите са направени професионално, употребени са голям брой резултати и техники като комбиниране сред анимация и игрално кино. Нарушени са много табута, има принуждение, секс, може би объркващ за някои тесногръд души, само че всичко е направено с усет и мярка. Изобщо нещата са съгласно втората част от надписа над Делфийския пророк - " Нищо прекомерно ".

С неспокойствие чакам новия втори сезон.   
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР