Телелинк Бизнес Сървисис (TBS) спечели наградата за Партньор на годината

...
Телелинк Бизнес Сървисис (TBS) спечели наградата за Партньор на годината
Коментари Харесай

Microsoft отличи Телелинк Бизнес Сървисис с наградата Партньор на годината

Телелинк Бизнес Сървисис (TBS) завоюва премията за Партньор на годината на Майкрософт за 2020. Компанията бе отличена измежду водещите сътрудници на Майкрософт в целия свят за своите достижения в нововъведенията и имплементирането на потребителски решения, основани на технологиите на Майкрософт. " Тази премия  поставя нов, по-висок стандарт за нас и още повече ни въодушевява да изпълняваме задачата си да опростяваме комплицираното, ” съобщи Иван Житиянов, изпълнителен шеф на TBS.

Наградата Microsoft Partner of the Year отличава тези сътрудници, които през миналата година са имали извънреден триумф в развиването и доставянето на решения на Майкрософт.

Наградите се класифицират в няколко категории, като спечелилите се избират всред повече от 3300 кандидатури от над 100 страни по света. TBS получи самопризнание за даването на решения и услуги с извънредно високо качество за България.

Наградата Microsoft Partner of the Year е самопризнание за дълготрайния ангажимент на TBS в обезпечаването на решения и техническа експертиза в помощ на клиентите при потреблението на водещи технологии от Майкрософт.  “За нас е чест да разпознаваем спечелилите и финалистите на премиите Партньор на годината на Майкрософт за 2020, ” съобщи Гавриела Шустер, корпоративен вицепрезидент на организацията One Commercial Partner на Майкрософт. “Тези сътрудници надвишават упованията, като дават навременни решения, които оказват помощ да бизнесите по света да се оправят с комплексните провокации на времето – от виртуална връзка и колаборация до подкрепяне на клиентите да осъществят цялостния си капацитет с облачните прислужници Azure и доста други ", уточни тя
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР