"Телелинк Бизнес Сървисис” (TBS) получи високо признание от корпорацията „Майкрософт”.

...
"Телелинк Бизнес Сървисис” (TBS) получи високо признание от корпорацията „Майкрософт”.
Коментари Харесай

Телелинк Бизнес Сървисис достигна до финала на Microsoft Inspire Partner of the year awards

"Телелинк Бизнес Сървисис” (TBS) получи високо самопризнание от корпорацията „ Майкрософт”. Българската компания съумя да доближи до финалните места на влиятелния конкурс „ Партньор на годината”, проведен годишно от софтуерния колос.

В конкуренцията участваха 2900 компании от 115 страни в целия свят. Постижението на „ Телелинк Бизнес Сървисис” е в категория „ Интернет на нещата” и е обвързвано с план за премерване на качеството на въздуха. Останалите компании, достигнали до най-високо равнище в съответната категория, са PTC, SoftBank Technology и Accenture.

С представянето на автентично решение за премерване на качеството на атмосферния въздух, което включва като съществени съставни елементи: създадена от ТБС станция за премерване и облачна платформа за анализиране на данните, “Телелинк Бизнес Сървисис” съумя да се класира измежду най-хубавите 4 плана в целия свят. Като финалист компанията си обезпечи присъединяване със собствен щанд в профилираното експо Microsoft Inspire IoT Expo, което се организира в Mandalay Bay в Лас Вегас, Съединени американски щати.



„ Развълнувани сме да бъдем дружно с всички финалисти и спечелили на премиите „ Партньор на годината” на Microsoft”, сподели Габриела Шустер, вицепрезидент на Microsoft. „ Всички отличени компании са водачи в промишлеността и оказват помощ на бизнеса по света да реализира повече”, добави тя.

„ Това достижение е горделивост за целия екип на TBS. Зад номинирания план стои работата на доста хора, които ежедневно способстват за решаването на значими за бизнеса провокации посредством потреблението на технологиите”, съобщи изпълнителният шеф на „ Телелинк Бизнес Сървисис” Иван Житиянов.

Изложението Microsoft Inspire се организира в интервала 14–18 юли 2019 година в Лас Вегас, Невада. През този интервал екипът на “Телелинк Бизнес Сървисис” показа своя план за премерване на качеството на въздуха Air Things на личен щанд измежду сътрудници и специфични клиенти на Microsoft от целия свят.



„ Телелинк Бизнес Сървисис” (TBS) е ангажирана в бизнес процесите и потребностите на клиентите в региона на ИТ инфраструктурата, осведомителната сигурност, цифровата промяна, облачни решения, огромните данни, ръководените услуги и други Компанията е част от холдинга „ Телелинк”, учреден през 2001 година. През последните 18 години компанията е отворила офиси в 8 страни, като в нея работят над 150 чиновници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР