Телефонният разговор между двама подръжници на Путин стана публичен. В

...
Телефонният разговор между двама подръжници на Путин стана публичен. В
Коментари Харесай

„Джудже с наполеонов комплекс. Всички го мразят“: Доверени лица на Путин по телефона


Телефонният диалог сред двама подръжници на Путин стана обществен. В него те хулят стопанина на Кремъл – и малко по-късно отхвърлиха диалога.

Изтече телефонен диалог сред музикалния продуцент Йосиф Пригожин и олигарха Фархад Ахмедов. Йосиф Пригожин (който не е обвързван с шефа на Вагнер Евгений Пригожин) и Ахмедов публично стоят зад съветския президент Владимир Путин и неговата офанзива против Украйна. В телефонния диалог обаче двамата хулят стопанина на Кремъл. Наричат, апропо, " джудже " с " комплекс на Наполеон ".

Разговорът беше оповестен онлайн преди няколко седмици и, съгласно Bayerischer Rundfunk, беше подхванат със забавяне от украинските медии. „ Путин не го интересува нищо, не му пука за родината – той е дявол “, беше единствено едно от изреченията в половинчасовия телефонен диалог сред двамата действително правилни на Кремъл руснаци. Много наблюдаващи поясняват диалога като образец за това по какъв начин хипотетичните поддръжници на Путин в действителност мислят за актуалната обстановка.

Путин и някогашният съветски президент Дмитрий Медведев са „ дребни хора, мънички, цялостни с неустановеност. Всички ги ненавиждат “, сподели Ахмедов, който беше член на политическия съвет на Федерацията от 2004 до 2007 година И във връзка с войната в Украйна:

„ И по какъв начин, по дяволите, ще свърши? И по какъв начин, по дяволите, всичко това ще се позволи, откакто свърши? “ Друга значима фраза в телефонния диалог беше: „ Путин не може да бъде избавен, той е отговорен за всичко. Имаме република, федерация, президентска система. Президентът би трябвало да дава отговор за всичко това. За всичко. Ще го държите виновен. “

Руският хайлайф не беше пощаден от словесните гафове на събеседниците. Путин ще упрекна за напрегнатата обстановка на фронта съветския министър на защитата Сергей Шойгу, счита Пригожин. Но той вижда отговорността в приятеля на Путин и началник на съветския високотехнологичен колос Rostec Сергей Чемезов: „ Той дава отговор за военно-промишления комплекс и не го е грижа за него. Не мога да кажа нито една добра дума за него. "

Ахмедов, въпреки това, азербайджански предприемач, упрекна близкия кръг на Путин. — Вие го измамихте — изясни той. „ Те живеят в личната си действителност, в личния си свят, с някогашните си секретарки за съпруги и се държат като специфични. Всичко е толкоз ужасно “, споделя предприемачът. Той назова кремълските елити „ проклета сган “ и „ мръсници “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР