Телефонни измамници завлякоха с около 15 000 лева бащата на

...
Телефонни измамници завлякоха с около 15 000 лева бащата на
Коментари Харесай

Телефонни измамници завлякоха с 15 000 лева бащата на извест...

Телефонни измамници завлякоха с към 15 000 лв. бащата на известния режисьор и някогашен шеф на театъра в Смолян Крум Филипов. Измамниците неведнъж звънели от началото на месец ноември т.г. както на стационарния, по този начин и на мобилния телефон на 80-годишния татко на Филипов, който живее в смолянския квартал Устово. Те се представяли за неговия наследник и че се обаждат от Канада, а Крум Филипов сега е в Канада, и го карали да им изпрати пари. По случая се води следствие.

„ Баща ми е излъган от телефонни крадци. Дал е всичките си спестявания за мен. Да ме избави. 13 000 лева Оставил си е 60 лв. в картата. Казва ми по телефона: Круме, чувах те по какъв начин ми викаш: Тате, избави ме, апелирам те... Нищо друго не мисля, с изключение на, че тази кражба е удостоверение за безкрайната и безумна бащина любов.  Обичам те, тате! По молитвите на Пресветата Дева, Господи, помилуй ни! “, написа Крум Филипов.

Бащата на режисьора има проблеми със слуха и мъчно чува.

Телефонните измамници нападат по няколко възрастни хора дневно в Смолянско. Предотвратихме куп телефонни измами в последните дни, само че продължава да звънят всеобщо на хората, сподели шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Смолян комисар Костадин Пачеджиев. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР