Телефоните са неизменна част от нашето ежедневие. Ако не постоянно,

...
Телефоните са неизменна част от нашето ежедневие. Ако не постоянно,
Коментари Харесай

Мобилните приложения, които са #musthave през 2023 година

Телефоните са неизменима част от нашето всекидневие. Ако не непрекъснато, то съвсем от самото начало те са в ръцете ни или са някъде покрай нас. 

Мобилният телефон, самичък по себе си е средство за връзка, само че стотиците приложения, които смъкваме на него го трансформират в нещо доста повече - във всичко, което желаеме да бъде. Именно по тази причина подрахме за вас 5 приложения, които в случай че не сте употребили през 2022 година ще е хубаво да свалите през 2023.

Notion

Стане ли въпрос за подреден начин на живот, това приложение е един наистина потребен ап. Можете да го употребявате като бележник, каледна и даже с сътрудниците, с цел да работите посредством него по общи планове. Това, което прави Notion толкоз добър, е неговия интерфейс, който наподобява обикновен, само че предлага доста еластичност. Версията за персонално прилагане е изцяло безвъзмездна, до момента в който функционалностите за работа с повече хора се заплащат.

Snapseed

Всички сме имали моменти, в които сме искали да пипнем това-онова по някоя фотография и това приложение е тъкмо това, което търсите. Едно от главните му преимущества е, че не визира качеството на фотосите след обработка, само че и многото филтри и принадлежности, наред с главните функционалности, познати от останалите апове от сходен вид са огромен плюс. Всичко става елементарно и бързо, след което съхранявате изображенията в галерията на телефона или пък напряко ги качвате в Instagram.

Canva

Canva е приложение, до болежка познато на всички. То завладя сърцата ни още през 2020 година, само че и до ден сегашен не минава и ден без да го употребяваме. Огромна база от фотоси и шаблони за безусловно всичко, което се сетите. Благодарение на това приложение обществените ви мрежи ще се трансфорат в нещо супер впечатляващо и все едно имате графичен дизайнер на разположение.

Co - Star 

Това приложение ще се трансформира в най-хубавият мобилен другар на всички тези, които се интересуват от зодии, нумерология, звезди и планети. Ако се страхувате от ретроградния Меркурий или пък желаете да знаете по кое време тъкмо Марс ще ви е във Венера, то това приложение наложително би трябвало да участва в телефона ви.

Adobe Scan

Живеем във времената на home office културата е в пика си, а да си приказваме почтено принтери и скенери по домовете си нямаме. Именно по тази причина такива офис приложения са добре пристигнали в нашето всекидневие, а тъкмо това го открихме неотдавна, само че промени всичко. Благодарение на него можете да сканирате документи на всякъде, без да се постанова да ходите до близкият принт офис. Изглежда изцяло еднообразно с черно-бялото изгоряло сканирано изображение, което всички познаваме.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР