Телефонът Според проучванията, телефоните ни са най-мръсните предмети, които за

...
Телефонът Според проучванията, телефоните ни са най-мръсните предмети, които за
Коментари Харесай

Веднага почистете тези 5 неща в дома си, защото те складират много мръсотия!

Телефонът

Според изследванията, телефоните ни са най-мръсните предмети, които за жалост, допираме и най-често в всекидневието си. Особено с днешните смарт телефони, които носят в себе си съвсем целия ни живот, те са постоянно в ръцете ни, само че ръцете ни също по този начин пипат всичко останало, а то се придвижва върху обичаните ни телефони. Това носи редица опасности за здравето, тъй като трансформираме телефоните в идеална среда за развиване на бактерии. 

 3 съставки и петната по килима остават в предишното 3 съставки и петната по килима остават в предишното
Петната по килима са едно от най-омразните неща във всеки дом. Колкото и да се опитваме да предпазим подовата настилка от изцапване, по...

Старайте се да почиствате телефона си всеки ден с антибактериална кърпичка, както и ръцете си и в случай че можете сменяйте протекторите им - един за на открито и един у дома.

Дръжките на вратите

Друг доста постоянно използван и за сметка на това доста рядко почистван предмет в дома са дръжките на вратите. Ние не просто забравяме да ги почистваме, само че доста постоянно даже не считаме, че е нужно. Това не е правилно, тъй като изключително след всяко прибиране от улицата ние прехвърляме върху тях всичко, до което сме се докоснали.

Клавиатурата на компютъра

Клавиатурата на компютъра или преносимия компютър, както и мишката, също са измежду най-мръсните предмети, които употребяваме всеки ден. Подобно на телефоните са направени от пластмаса и излъчват топлота. Докосването им всеки ден стотици пъти, изключително по време на работа, покачва риска от вирусни и бактериални инфекции.
 Какво можем да чистим със содата за самун? Какво можем да чистим със содата за самун?
Никога не подценявайте содата за самун. Тя е отличен асистент в кухнята, незаместим при приготвянето на теста. Далеч обаче не е единствено това...

Кухненският долап

След като готвите или режете нещо на шкафа го избърсвате, само че това не е задоволително. Избърсването с влажен парцал надалеч не е задоволително, с цел да премахнете бактериите от шкафа, изключително в случай че сте рязали месо. 



Олекотени одеяла и пълнени играчки

Всичко в дома, което е цялостно с някакъв пух или заряд, задържа необикновено доста нечистотия, прахуляк, бактерии. Пухените играчки, одеяла, седалки на дивани и табуретки, възглавници би трябвало да се перат постоянно, с цел да се предпазите от евентуални инфекции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР