Тел Авив. До 2065-та година Израел може да се превърне

...
Тел Авив. До 2065-та година Израел може да се превърне
Коментари Харесай

Haaretz: До 2065-та година Израел може да стане най-пренаселената държава в света

Тел Авив. До 2065-та година Израел може да се трансформира в най-пренаселената страна в света, предизвестяват от редакцията на вестник Haaretz в публикация, озаглавена „ Законът за репатрантите е самоубийство “.
„ След Холокоста законодателният акт може да се схване като положителен и оневинен инструмент за спасяването на живота на евреите. През 2019 година обаче той се е трансформирал в самоубийство “, е заключението на създателя Рогел Алфер.
Според него Израел върви към саморазруха по два паралелни пътя. Първият – двунационалната страна, която Израел е основал със лични ръце, отказвайки да постави завършек на окупацията на Западния бряг и да сътвори независима страна за палестинците. Всичко това може да приключи с революция, предизвестява създателят.
„ Втория път е гибел от задушаване. Според смразяващите данни, които Мерав Арлозоров разгласява по-рано февруари, чудовищното пренаселване, от което към този момент страда Израел - по пътищата, в учебните заведения и в лечебните заведения - е най-голямото в света измежду развитите страни. Израелските жители го усещат всеки ден, освен това по сложния метод “.
По брой население на един квадратен метър Израел е на трето място измежду развитите страни, а до 2035 година може да се окаже и на първо.
„ Става въпрос за дребна страна с извънредно висока раждаемост. Нашето население нараства с ритъм от 2% на година, спрямо 0.5% в развитите страни. Това е натурален приръст, присъщ за Третия свят. До 2065 година Израел ще се трансформира в най-пренаселената страна измежду 180 страни по света, като се изключи Бангладеш. Качеството и стандартът на живот ще се утежняват изцяло. Препоръчва се съществено да се вслушваме в прогнозата: в случай че няма внезапни промени в сегашните трендове на двата гореспоменати метода за самоизтребление, след 46 година нашите деца ще живеят в двунационална страна, изпълнена с расизъм и набожен фундаментализъм от двете страни. В близко бъдеще Израел ще бъде втората по население страна в свят, в който жителите й няма да имат работа (и наподобява, че това няма да бъде най-големия проблем) “, сигнализира Алфер.
Причината за пренаселването е несъразмерният национализъм на евреите. В раждаемостта на арабите и друзите през последните десетилетия се следи мощен спад. Фанатичният шовинизъм на евреите в Израел ще удави цялата страна. Местните евреи вършат деца, тъй като това е Божията и/или патриотична заръка, с цел да бъдат положителни евреи. Те вършат деца, уверени, че най-важното е на първо място те да бъдат дорби евреи, а едвам тогава - хора със лични персонални пристрастености. В резултат на това те тласкат Израел до обстановка, в която тя няма да бъде в положение да издържи. „ Тази икономическа и екологична злополука към този момент е зад ъгъла. Израел се самоубива благодарение на промитите си мозъци, които я убиват от несъразмерната обич и имперските желания “, твърди създателят.
Представете си, че милиони евреи по света решат да упражнят правото си според Закона за репатрантите и се върнат в Израел, за което призоват Бенямин Нетаняху и Нафтали Бенет. В резултат на това Израел няма да бъде по-силен, а по-слаб. Смъртоносният пъкъл би се нараснал многократно. Противно на безумните илюзии на всички, които са захласнати от месианството, събирането на всички евреи на (хълма) Сион по никакъв метод не би доближило основаването на Божието царство в Израел, по-скоро би довело до мъчителната му гибел.
С други думи, Израел е физически некадърен да стане дом на евреите от целия свят. Той едвам съумява да бъде дом на евреите, които живеят в страната към днешна дата.
Ако съществуваше, Всевишният в никакъв случай нямаше да направи такива груби неточности в аритметиката. Бог да благослови евреите, които настояват, че нямат сътрудник за реализиране на мир. Въпросът е дали самите те могат да се смятат за сътрудници за преустановяване на всеобщото самоубийство, подбудено от високата раждаемост и Закона за репатрантите.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР