Тексаско жури в петък осъди жена на 90 години затвор

...
Тексаско жури в петък осъди жена на 90 години затвор
Коментари Харесай

Кейтлин Армстронг, осъдена за убийството на професионален колоездач Мо Уилсън, осъдена на 90 години затвор

Тексаско жури в петък осъди жена на 90 години затвор за убийството през май 2022 година на изгряващата професионална колоездачка Ана „ Мо “ Уилсън по дело, което изпрати следователите в 43-дневно интернационално търсене на килъра.

Съдебните заседатели обсъждаха малко повече от три часа, преди да произнесат присъдата за Кейтлин Армстронг, която съгласно следователите е проследила Уилсън до жилището, където тя остана и я простреля три пъти. Те лишиха единствено два часа в четвъртък, с цел да я осъдят.

Прокурорите споделиха, че 35-годишният Армстронг е прострелял 25-годишния Уилсън в гняв от ревнивост. Уилсън се среща за малко с гаджето на Армстронг няколко месеца по-рано. Уилсън отиде да плува и да яде с него в деня, когато беше убита.

отлети до Коста Рика.

Тя похарчи повече от 6000 $ за интервенция на носа там и промени цвета и стила на косата си да избегне управляващите, преди да бъде задържана в хостел на плажа, споделиха следователите.

Армстронг още веднъж се опита да избяга от управляващите по време на медицински обзор на 11 октомври отвън пандиза. Тя е изправена пред настрана обвиняване за бягство.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР