Тексаският републиканец, лейтенант-губернатор Дан Патрик заяви в четвъртък, че нови

...
Тексаският републиканец, лейтенант-губернатор Дан Патрик заяви в четвъртък, че нови
Коментари Харесай

Тексас lt. gov. разказва „хладнокръвно“ Граничната криза на Байдън, докато Чикаго отхвърля автобусите: „Изпратете ги в Рехобот“

Тексаският републиканец, лейтенант-губернатор Дан Патрик съобщи в четвъртък, че нови правосъдни каузи против новосъздадена страна законът, допускащ на органите на реда да арестуват лица, обвинени в незаконно влизане в Тексас, ще се изправи пред съда или най-малко пред Върховния съд на Съединени американски щати.

Патрик в допълнение удостовери, че губернаторът на Тексас Грег Абът е почнал транспортиране на незаконни мигранти в Чикаго, защото кметът демократ Брандън Джонсън вкара политика за задържане на рейсове с мигранти.

Той също по този начин разкритикува администрацията на Байдън за продължаващото й безучастие и това, което той назова заблуди, идващи от говорителката на Байдън Карин Жан-Пиер – която назова новия закон на Тексас „ рисков “ и „ дехуманизиращ “.

„ Уморен съм от лъжите на [Жан-Пиер] – изтощен съм от лъжите на тази администрация – те споделят единствено противоположното на това, което се случва “, сподели Патрик пред Fox News.

„ Те са тези, които имат политика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР