Тексаският дилър на наркотици, убит заедно с бременната си приятелка

...
Тексаският дилър на наркотици, убит заедно с бременната си приятелка
Коментари Харесай

Обвиняемият дилър на наркотици хвърли шепа пари в социалните медии, преди той и бременната Савана Сото да бъдат убити в кола

Тексаският дилър на опиати, погубен дружно с бременната си другарка в хипотетична договорка, която се е объркала, не се свени от противозаконната си държание, размахване на пачки пари в фотоси, качени в обществените медии.

Матю Гера, на 22 години, и 18-годишната Савана Сото, която беше бременна в 9-ия месец, бяха открити смъртоносно простреляни на 26 декември - четири дни откакто тя беше оповестена за изчезнала, защото пропусна плануваната си дата за въвеждане.

Техният хипотетичен палач, 19-годишният Кристофър Пресиадо, беше задържан и упрекнат в ликвидиране в сряда, откакто той призна, че е умъртвил младата двойка в колата на Гуера, само че твърди, че е работил при самозащита, демонстрират полицейските записи.

Бащата на Пресиада, Рамон Пресиадо, беше задържан дружно със сина си за хипотетично подкрепяне при преместването на телата на Гуера и Сото, откакто те и нероденото им дете бяха убити.

Твърди се, че Кристофър Пресиадо е споделил на ченгетата, че Сото и Гуера...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР