„Теклас – България“ ЕАД търси да назначи за новата си

...
„Теклас – България“ ЕАД търси да назначи за новата си
Коментари Харесай

„Теклас“ търси да назначи инженери и оператори за завода във Враца, вижте какви са изискванията

„ Теклас – България “ ЕАД търси да назначи за новата си индустриална база във Враца машинни оператори и инженери, научи организация BulNews.
От турската компания са потърсили подпомагане от дирекция „ Бюро по труда “ в града за набиране на фрагменти за бъдещето произвеждане. На 15 август от 11 часа в дирекцията ще се организира среща с представители от компанията. На нея ще бъдат показани изискванията за работа в „ Теклас “ и какво компанията предлага на бъдещите си чиновници.
Първата поръчка за работни места от компанията е за 10 машинни оператори за произвеждане на каучукови произведения. Единствените условия към претендентите за работата са да имат приблизително обучение и мотивация за работа.
„ Теклас “ търси да назначи и машинен инженер, инженер по планове, инженер по качеството и инженер по производството. Търси се и експерт по логистика. Изискванията за заемане на позициите са висше техническо обучение, чудесно притежаване на британски и немски език, компютърна просветеност, както и предходен професионален опит. За някои от длъжностите е нужна шофьорска брошура.
Подробна информация за работните места, декларирани в „ Бюрото по труда “ във Враца, можете да получите в стая №1 на дирекцията или на тел. 092/625120 и 092/621103.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР