Тежкотоварният автомобил се е запалил в движение на 70-ия километър

...
Тежкотоварният автомобил се е запалил в движение на 70-ия километър
Коментари Харесай

ТИР се запали в движение на Тракия, затвориха магистралата край Пазарджик

Тежкотоварният автомобил се е запалил в придвижване на 70-ия километър на автомагистралата в посока София. Водачът е отбил в спешна лента и самичък е подал сигнал за случая.

На място са отишли екипи на Пътна полиция, които са решили да затворят придвижването, поради мощните пламъци. Няма потърпевши.

Движението краткотрайно се отклонява през Пазарджик и Белово.

Само преди дни, на 25 март, ТИР още веднъж се възпламени на същата автомагистрала . Той обаче не пламна в придвижване, а откакто се е блъснал в мантинелата, оповестиха тогава локални медии. Това наложи да бъде лимитирано придвижването при 208 км в посока София и бе пренасочено през Стара Загора и Чирпан. 

През 2019 година също имаше случай със запалил се в придвижване ТИР. Превозващият гуми тежкотоварен автомобил се   възпламени в региона на 156-ти километър на автомагистрала " Тракия ". И тогава, за благополучие, нямаше потърпевши хора. Движението в региона на Пловдив обаче беше затруднено. 

През последното денонощие у нас при катастрофи в страната са починали двама души, а 36 са били ранени . Тежките пътни катастрофи са 24, оповестиха по-рано от Министерство на вътрешните работи. 

В София са станали 34 леки и седем тежки произшествия, при които е умрял един човек, а различен е бил ранен.

От началото на месец март при 457 тежки пътнотранспортни катастрофи са починали 29 души и са ранени 587. От началото на 2024 година 86 души са починали и 1749 са ранени при 1406 тежки произшествия. В съпоставяне с данните за същия интервал на предходната година се регистрират 21 жертви на пътя по-малко.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР