Тежко сбиване след битов скандал на празненство в село Загоре,

...
Тежко сбиване след битов скандал на празненство в село Загоре,
Коментари Харесай

Сбиване в Загоре се превърна в касапница

Тежко сборичкване след битов скандал на тържество в село Загоре, Старозагорско, прати трима мъже в болница. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Полицаите, изпратени на място, са открили, че сбиването е станало в помещение, отдавано за тържества, сред О. М., на 35 година, непрекъснато пребиваващ в България жител на Турция и 47-годишен мъж от с. Загоре.

За да прекратят сбиването, в помещението са влезнали и други трима мъже, на 31 година, на 30 година и на 28 година от с. Загоре и от гр. Стара Загора, при което О. М. е употребявал нож и им нанесъл пострадвания. 31-годишният мъж е с прободна рана в региона на корема и пробито фино черво. Настанен е в УМБАЛ – Стара Загора, без заплаха за живота. 30-годишният мъж е с прободна рана в региона на гърба. Настанен в ОАРИЛ при УМБАЛ – Стара Загора, без заплаха за живота. 28-годишният мъж е с прорезна рана в региона на гърдите. Обслужен е амбулаторно в ЦСМП – Стара Загора и е освободен, без заплаха за живота.

В Първо районно управление (на МВР) – Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане, а турският жител е арестуван за период до 24 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР