Тежко хранително разстройство топи силите на синоптичката Никол Станкулова. Шокиращата

...
Тежко хранително разстройство топи силите на синоптичката Никол Станкулова. Шокиращата
Коментари Харесай

Никол Станкулова крие ужасяваща тайна! Секс синоптичката страда от коварна болест

Тежко хранително разстройство топи силите на синоптичката Никол Станкулова. Шокиращата вест, че хубавицата се тъпче с храна, която след това повръща, обикаля от уста на уста измежду чиновниците в известно столично заведение, които са били очевидци на някои от рецесиите й, твърди „ Уикенд ”. Елитният ресторант, ситуиран в софийския квартал „ Изгрев”, бил обичаното място за хранене на Станкулова, само че изобилните й вечери постоянно приключвали в тоалетната, където сама предизвиквала повръщане. Синоптичката на Нова телевизия поръчвала от всичко в менюто по доста, тъпчела се съвсем до пристъп, само че след това изхвърляла наличието на стомаха си, обзета от гузна съвест. Никол изпитвала позор от лакомията си и гледала да се отърве от признатата храна допустимо най-бързо.

Според осведомени заболяването на хубавицата се отключила преди 2 години, когато натрупала няколко непотребни кг в региона на талията и ханша. Тогава даже се появиха клюки, че може да е бременна – несъмнено, тя побърза да ги опровергае, само че клюките надълбоко ранили женската й суетност. Станкулова се зарекла, че ще отслабне допустимо най-бързо, и последователно развила булимия, за която дори родителите й не подозирали, написа „ Уикенд”.

Според експертите болестта е много рисково, защото няма забележими признаци и е мъчно за диагностициране. Най-често тази болест връхлита хора, които са неудовлетворени от себе си до степен на обезсърчение.

Макар че е една от най-големите хубавици в Нова телевизия, Никол в действителност била неуверена освен във външния си тип, само че и в другите си качества, настояват нейни близки. За несигурността й допринасял и приятелят й Теодор Минев, определян като един от най-желаните ергени в България. Милионерският правоприемник не пропущал опция да изтъкне, че има хиляди кандидатки за сърцето му и последователно смачкал самочувствието на синоптичката, чиито рецесии се задълбочили. Тя не допускала да качи и грам по тънката си талия, тъй като се страхувала, че гаджето й ще я зареже.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР