Тежкият пътен инцидент станал на 20 август 2016 г. на

...
Тежкият пътен инцидент станал на 20 август 2016 г. на
Коментари Харесай

Шофьор, убил в челна катастрофа друг водач край Варна, се размина със затвора


Тежкият пътен случай станал на 20 август 2016 година на към 200 метра от ресторант " Харамията “ в посока към Варна. Без причина и ненадейно Николай И. навлязъл в лентата на насрещно движещите се коли с колата си " Пежо “ и се блъснал в " Тойота авенсис “, чийто лидер подхванал дейности да избегне удара. От косия непряк удар тойотата се завъртяла в посока, противоположна на часовниковата страна и навлязла в крайпътния прием.

След удара управляваният от Николай И., който също се завъртял, се блъснал челно в " Роувър “. Вследствие на пътното произшествие лидерът на лекия автомобил умрял същия ден в болничното заведение от комбинирана контузия на гърди, стомах и таз, както и на травма на сърце. Возещата се пътничка в автомобила " Роувър “ получила междинна телесна щета.

На пътуващата в автомобила на отговорния лидер жена били породени три междинни телесни повреди, които затруднили придвижванията на снагата, крайници и ръката й за разнообразни периоди. Травми получил и самият обвиняем. В хода на досъдебното произвеждане по случая той изразил страдание за осъщественото, само че твърди, че не си спомня за случая.

С присъдата на Варненския областен съд, която предстои на митинг и обжалване пред Апелативния съд, Николай И. е наказан да заплати и направените по делото разходи на стойност 1334 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР