Тежките трапези са класика за Великденските празници. Агнешкото месо, яйцата,

...
Тежките трапези са класика за Великденските празници. Агнешкото месо, яйцата,
Коментари Харесай

Здравословни и забавни салати за Великден (СНИМКИ)

Тежките трапези са класика за Великденските празници. Агнешкото месо, яйцата, козунаците, обредните хлябове, шоколадовите произведения са наложителни за трапезата по време на втория максимален християнски празник.

Смесването на толкоз доста разнообразни храни доставя несравнимо наслаждение на вкусовите ни рецептори, само че по-късно се трансформира в злополучие за претрупания ни корем.

Ето за какво е добре храните, присъстващите на трапезата за Рождество Христово, да се подберат деликатно. Ясно е, че те би трябвало да са тематични, само че въпреки всичко не е наложително да са тежки и нездравословни.

Спокойно можете да почетете празника и с вкусотии, които са потребни и леки. Салатите с великденски претекстове са съвършен вид, защото съдържат потребни растителни храни и няма да ви основат чувство за тежест.

Идеи за великденски салати, в които няма никакви скотски артикули, можете да откриете в нашата изложба. Някои от тях са зеленчукови, а други са плодови.

При всички случаи обаче са апетитни, занимателни и истински и ще се трансфорат в обичани на децата ви. Ще се впишат идеално в украсата за Великден, а ако нямате такава, ще основат празнична атмосфера на масата.

Най-хубавото е, че могат да се похапват също и от вегетарианци, вегани и всички, които не обичат яйца, само че желаят да са с околните си на празника.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР