Тежки времена в личен и професионален план изживява аржентинският нападател

...
Тежки времена в личен и професионален план изживява аржентинският нападател
Коментари Харесай

Мауро Икарди се скара със сестра си заради Уанда Нара

Тежки времена в персонален и професионален проект изживява аржентинският нападател на Интер Мауро Икарди. Той беше разжалван като капитан на " нерадзурите ", а по-късно в два мача подред даже не попадна в групата на треньора Лучано Спалети.
 Мауро Икарди все по-близо до Реал Мадрид
Според медиите повода е в брачната половинка му Уанда Нара, която се грижи и за кариерата му като негов персонален сътрудник. В хора на критиците на някогашната порнозвезда се включи и сестрата на Икарди Ивана Риверо. В серия от изявления в Туитър тя упрекна Уанда Нара в лакомия и в това, че гледа на Мауро Икарди като на бизнес план.

Себе си Ивана дефинира като част от хората, на които животът на Мауро не е апатичен. Тя показва и вяра да си върне своя брат. Това очевидно вбесява играча, който реагира остро.

" Това няма да стане. Защо не си потърсиш работа, вместо да си губиш времето? Нищо няма да постигнеш. Като толкоз държиш на братята си, не забравяй, че имаш още шест. Не съм забелязал да се интересуваш от тях в Туитър. Чао ", внезапно отговоря Икарди, който в досегашните 20 мача от сезона е отбелязал 9 гола и е направил 2 асистенции.

Името му непрекъснато се спряга за трансфер, а отводът да възобнови контракта си ускори спекулациите, че търси изхода от " Меаца ". Именно по тази причина клубът в този момент го санкционира.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР