Тежки военни действия със стратегическо значение водят фолкпевецът Константин и

...
Тежки военни действия със стратегическо значение водят фолкпевецът Константин и
Коментари Харесай

Коцето на война с димитровградския бос Пайнера!

Тежки военни дейности със стратегическо значение водят фолкпевецът Константин и музикална компания Пайнер, научи HotArena.

От 1 февруари продуцентите скъсаха всевъзможни връзки с Константин, защото сред двете страни няма подписан контракт. Затова и Коцето не е част от Пайнер, Това си пролича от каталога на компанията, където името на артиста е изтрито. Константин го няма и в формалния уебсайт, където до неотдавна имаше вести за него, за фамилията му, за техните почивки. Сега в търсачките не излиза нищо, написа „ България Днес “. Няма ги и фотосите му правени на публични фотосесии.

През последните години Коцето остави кариерата си на назад във времето и най-вероятно това е подразнило шефовете му. От две години Коцето и Пайнер нямат договорни връзки, което му разрешава да прибира сериозна част от хонорарите си, без да регистрира суми на продуцентите. Чалгарят отхвърля да даде безапелационен отговор дали има връзки с Митко Пайнера и дали двамата са на нож.

„ Водим договаряния за нов контракт, до две седмици ще стане ясно какво се случва “, разяснява Константин, като отхвърля да даде повече информация за войнствената обстановка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР