Тежка техника на жандармерията и въоръжени екипи на МВР ще

...
Тежка техника на жандармерията и въоръжени екипи на МВР ще
Коментари Харесай

Въоръжени екипи на МВР ще охраняват военният парад на 6-и май в София! Мерките на полицията имат за цел предпазване на хората и участниците в проявата от тероризъм!

Тежка техника на жандармерията и въоръжени екипи на Министерство на вътрешните работи ще охраняват военният церемониал на 6-и май в София, съобщи БНР.

Мерките на полицията имат за цел предотвратяване на хората и участниците в проявата от тероризъм. Комисар Борислав Муеров от Столична дирекция на вътрешните работи изясни повече за дейностите на вътрешното министерство:
“Всички улички, които са към самото президентство и прилежащата територия, ще бъдат тампонирани с механизирана техника по отношение на обезпечаването и спокойствието на жителите по линия на терора. Всички екипи, които са против деен стрелец, ще патрулират на уязвимите места в столицата, а те са Централна гара, автогари и местата, където има проведени такива културно-масови мероприятия”. Засилено е полицейско наличие по изходите на София поради интензивното придвижване преди празничните дни. И на 7-и май екипи на Пътна полиция ще подкрепят придвижването. Комисар Тенчо Тенев, шеф на КАТ-София, сподели: “Както постоянно, всекидневно най-натоварено е “Цариградско шосе”. На изхода на “Цариградско шосе”, на ул. “Павел Красов”, ще имаме полицейски екипи, които ще наблюдават и вероятно в случай че се наложи, ще преминат към ръчно контролиране на светофарните уредби. Засега сме създали по този начин, че да удължим времето за излаз и единствено в краен случай ще влизат и ще контролират, в случай че се наложи и в случай че видят, че придвижването е малко по-натоварено – на “Цариградското шосе”, на остарелия път за Владая, на Южната дъга, автомагистрала “Люлин”, на Северната тангента”. loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР