Тежка присъда над легендарен български град.През 2008-а година качеството на

...
Тежка присъда над легендарен български град.През 2008-а година качеството на
Коментари Харесай

Виктор Николаев в потрес! Присъдата на легендарен наш град

Тежка присъда над именит български град.

„ През 2008-а година качеството на живот във Варна беше сравнимо с това в столицата. Сега Брутният вътрешен продукт на варненци на глава от популацията е три пъти по-ниско спрямо това на софиянци, това съобщи в водещият на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев. Думите му бяха свързани както с огромната ВиК повреда, по този начин и с поисканата от кмета Портних оставка на основния проектант на града Виктор Бузев.
-->
“С приближаването на локалните избори ще виждаме още отговорни по този метод ”, сподели Николаев. Той акцентира за феновете, че арх. Бузев постоянно е минавал за човек на Портних и е изненадващо, че в този момент е апетитен като провинен за всички проблеми с инфраструктурата на града. Той акцентира, че Варна е изостанала в последните години надалеч и зад Пловдив в развиването си.

Колежката му Мира Иванова пък заяви, че арх. Бузев е отказал да подаде оставка до края на вчерашния ден, както изиска кметът Иван Портних. Обяснението му по нейни думи било, че Варна не е село и не може ей по този начин да остане без основен проектант, написа Петел.бг.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР