Тежка катастрофа затвори за часове главен път Е-83 при местността

...
Тежка катастрофа затвори за часове главен път Е-83 при местността
Коментари Харесай

От ОДМВР-Плевен разкриха подробности за тежката катастрофа със загинал в местността „Хумата“

Тежка злополука затвори за часове основен път Е-83 при местността „ Хумата “ , оповестиха от ОДМВР-Шумен. При случая е умрял лидер на товарен автомобил „ Рено “.

Сигнал за произшествието е постъпил в полицията към 20:00 часа нощес . Незабавно към мястото са изпратени екипи на полицията и пожарната. Извършен е оглед, по време на който е било открито, че товарен автомобил „ Волво “ , с прикачено полуремарке, ръководен от 41-годишен, се е усукал . Полуремаркето е навлязло в насрещната пътна лента , където е блъснало движещите се в лентата си товарен автомобил „ Рено “ , също с прикачено полуремарке и 52-годишен лидер , както и още един товарен автомобил „ Рено “ , зад чиито волан е 24-годишен румънски жител .

Зад „ Волво “-то пък се е блъснал и лек автомобил „ Фолксваген “ , благосъстоятелност и ръководен от 32-годишна . Вследствие на настъпилото произшествие на място е породена гибелта на 52-годишния водач на „ Рено “ .

Водачът на товарния автомобил „ Волво “, е пробван с механически средства за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Пробата му за алкохол е негативна, а тестът за наркотични субстанции е отчела съществуване на бензодиазепини . Издаден е ваучър за здравно проучване и е взета кръвна проба за опиати. Той е арестуван за период до 24 часа.

Другите водачи също са тествани за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като пробите им са негативни . Служители от РСПБЗН-Червен бряг са измили пътното платно след случая. Образувано е досъдебно произвеждане, по което работата продължава под управлението на областен прокурор от Плевен.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР