Тежка катастрофа в София, която отне живота на две млади

...
Тежка катастрофа в София, която отне живота на две млади
Коментари Харесай

След тежката катастрофа в София: Има ли полицейски чадър над рецидивисти


Тежка злополука в София, която лиши живота на две млади дами – на 22 година и на 26 година, беше провокирана от водач с над 50 прегрешения на пътя. Обвиненият за тежкия случай Георги Семерджиев опита да се укрие, а по тази причина му е помогнала полицайка от I РПУ в София – Симона Радева.

„ Затова през 2009 година предложих и беше записано в закона да има „ Вътрешна сигурност “, която да е на директно послушание на министъра. Сега тази конструкция би трябвало да даде отговори “. Това сподели в предаването „ Тази заран “ някогашният вътрешен министър Михаил Миков.

По думите ме сходни структури има в полицията на всички места по света, тъй като на всички места незаконният контингент търси пробиви.

Журналистът и шеф на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев разяснява, че не е сюрпризиран от протичащото се.

„ Във всички следствия на Антикорупционния фонд, които вършим от години към този момент, прозира, че има симбиоза сред босове на незаконния свят, техните принадлежности – всякакви по-дребни реализатори и подизпълнители, и настоящи или някогашни магистрати и настоящи или някогашни чиновници на Министерство на вътрешните работи до най- високи равнища, в това число до равнища министри “, разгласи Станкушев.

Гледайте целия диалог във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР