Тежка катастрофа с пътнически автобус е станала между Свиленград и

...
Тежка катастрофа с пътнически автобус е станала между Свиленград и
Коментари Харесай

Автобусна катастрофа между Свиленград и Тополовград, един загинал и много ранени

Тежка злополука с пътнически рейс е станала сред Свиленград и Тополовград, в региона на село Младиново. По първични данни има един умрял, съобщи Нова тв.

Инцидентът е станал малко след 18 часа. Според първите данни рейсът е с бургаска регистрация и е превозвал хора на екскурзия. Те са се прибирали от Гърция към Бургас. На място са всички служби, изпратени са няколко коли за спешна помощ и пожарни коли.

По първична информация на път II-55 Нова Загора – Хасково (между селата Дрипчево и Младиново) - на територията на област Хасково, пътнически рейс с бургаска регистрация, в който са пътували 40 пасажери, е паднал в дере край пътя. След добра съгласуваност към мястото на злополуката са изпратени 6 коли за спешна помощ, 7 полицейски екипа и 5 пожарни автомобила от Хасково, Харманли и Свиленград. Има информацията за един умрял и 10 потърпевши. Благодарение на мигновената интервенция на полицията всички пасажери са бързо извадени, някой превозени към болнични заведения, други ориентирани за обзор на място и им е проведен заслон.

Пробата за алкохол на лидера е негативна, пред униформените той е изясни, че на завой рейсът е поднесъл.

Снимка: БГНЕС

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР