Тежка катастрофа между две коли взе жертва на пътя Русе

...
Тежка катастрофа между две коли взе жертва на пътя Русе
Коментари Харесай

Тежка катастрофа между две коли взе жертва на пътя Русе - Бяла

Тежка злополука сред две коли взе жертва на пътя Русе - Бяла, оповестява кореспондентът на bTV Новините в района. Инцидентът е станал към 13 часа на разклона за Иваново.

Автомобил, в който са пътували възрастно семейство със сина си и снаха си, е спрял на знак „ Стоп “ на разклона, с цел да пропусне колите по основния път Русе - Бяла.

Снимка: btvnovinite.bg

По думите на сина на лидера татко му е видял и е пропуснал първия автомобил, само че не е видял втория. Навлязъл е в кръстовището и е последвал конфликт с кола, движеща се от Русе към Бяла.

В резултат автомобилът с възрастния лидер се е завъртял на кръстовището, а при удара брачната половинка му е починала на място. По-младата жена е получила политравма и е откарана в болница.

Снимка: btvnovinite.bg

В другия автомобил, който е бил на основния път, е пътувало младо семейство. При конфликта колата им е изхвърчала отвън пътя в равнищата. Водачът и спътничката му са потърпевши леко, само че защото дамата е бременна, е откарана в болничното заведение за обзор.

Снимка: btvnovinite.bg

На мястото са изпратени два екипа на Спешна помощ и полиция. Движението по пътя Русе – Бяла при разклона за Иваново се реализира в двете посоки в една лента. Шофьорите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост. Трафикът се контролира от " Пътна полиция ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР