Тежка катастрофа между два леки автомобила е станала на столичния

...
Тежка катастрофа между два леки автомобила е станала на столичния
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на „Цариградско шосе” в София, няма жертви

Тежка злополука сред два леки автомобила е станала на столичния бул. „ Цариградско шосе ” в региона на кв. „ Горубляне ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Единият от колите се е преобърнал по таван. За благополучие пътният случай се е разминал без съществено потърпевши и без жертви.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи прецизираха за БГНЕС, че повода за злополуката е отнето преимущество при ляв завой на червен светофар от единият от водачите. Шофьорът на обърнатата кола се е опитал да избяга, само че полицията доста бързо го е намерила и задържала, съобщи свидетел. По свидетелски показания купето на обърната кола е миришело на алкохолни пари.

Инцидентът е станал към 10.00 часа. Един от пострадалите е Милан Хараланпиев, който описа по какъв начин се е случила злополуката. Мъжът няма пострадвания, прегледан е в кола за спешна помощ и всичко с него е наред.
“Как се случи всичко. Пътуваме по платното в посока София, свети ни зелен светофар. Изведнъж въпросният автомобил се прокрадна от отсрещното платно и направи внезапно ляв завой пред мен. Натиснах спирачки, само че за жалост не съумях да спра. Все отново се движим с 50 км/ч. В последния миг ме закачи. Слава Богу не връхлетя върху мен, 2 метра по-нататък и нямаше да можете да ме интервюирате сега “, изясни Харалампиев за случката въпреки и с усмивка.

Според него другият водач с обърналата се кола е минал изрично на алено. „ Докато изляза колата беше по тил, него го извадиха едни хора и той хукна да бяга до аптека. Настигнах го,взех му документите, с цел да може да бъде издирен. Полицията доста бързо реагираха, потеглиха по следите му и го откриха “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР