Тежка катастрофа е станала призори на пътя Враца – Оряхово,

...
Тежка катастрофа е станала призори на пътя Враца – Оряхово,
Коментари Харесай

Кърваво меле с много ранени край Враца! Пълен с пътници автомобил се вряза в ТИР, линейки не смогват

Тежка злополука е станала на разсъмване на пътя Враца – Оряхово, научи организация BulNews. Инцидентът е станал край врачанското село Мраморен. Лек автомобил „ Фолксваген Пасат “ с швейцарска регистрация, ръководен от пийнал водач, се е блъснал в ТИР, предава BulNews.bg.
Вследствие на злополуката са ранени шестима души, които са пътували в транспортното средство. Сред тях е имало и малолетен юноша. Те са настанени във врачанската болница с голям брой пострадвания, за благополучие без заплаха за живота.
ТИР-ът в който се е блъснал лекият автомобил, е излизал от село Мраморен, като е объркал пътя и лишил преимуществото на колата, ръководена от пияния водач. „ Фолксваген “-ът е благосъстоятелност на един от потърпевшите, който е работил в чужбина, върнал се е и е решил да изведе приятелите си, с цел да ги почерпи.
Компанията се е прибирала към Борован от дискотека в село Тишевица по първокласния път, когато ненадейно поседвал удар в задната гума на ремаркето на ТИР-а. Той бил толкоз яростен, че задния мост на ремаркето е бил откъснат.
Водачът на лекото транспортно средство се е движел с към 160 км/час. При инспекция било открито, че същият е бил без брошура и с три присъди за шофиране без удостоверение за ръководство на МПС. Шофьорът е управлявал возилото с 0.48 промила алкохол.
Вследствие на злополуката са потърпевши шестима поданици на село Борован, от които трима по-тежко и трима по-леко. Един от тежкоранените е чиновник на ВиК-Враца. От леко потърпевшите има човек, който работи при прочут врачански земеделец.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР