Тежък период изживява Алек Болдуин през последните месеци. В началото

...
Тежък период изживява Алек Болдуин през последните месеци. В началото
Коментари Харесай

Как Алек Болдуин поздрави Хилария Болдуин за годишнината им

Тежък интервал изживява Алек Болдуин през последните месеци. В началото на януари стана ясно, че от прокуратурата към артиста още веднъж са повдигнати тежки обвинявания в непредумишлено ликвидиране.

Обвиненията на прокурорите са против Болдуин за това, че през 2021 година по време на фотосите на уестърна Rust, той убива кинематографа Халина Хътчинс. Реквизитният револвер, който е държал, се оказва зареден с същински патрони. Нещо, което артистът не е знаел. А с днешна дата твърди, че не е натиснал спусъка.

И в случай че Алек съумява да откри най-малко малко разтуха някъде, то това, очевидно, е в фамилията. Най-голямата поддръжка за него безспорно е брачната половинка му Хилария Болдуин, с която артистът споделя седем деца.

От направена обява в обществените мрежи разбираме, че преди броени дни двамата са имали и специфичен мотив за празник. Алек Болдуин показа фотография на Хилария, която лежи на пода, заобиколена от част от децата им. С фрагментът артистът отбелязва годишнина от годежа им, като не припуска да изкаже и голямата си обич към своята половинка. 

" На днешния ден преди единадесет години се сгодих за едно прелестно човешко създание. Тя е някъде под тази купчина. 11 години, седем деца и океан от мемоари. Обичам те, Хилария ", написа Алек Болдуин.

Двойката се радва на четирима сина. Това са Рафаел (7г.), Леонардо (6г.), Ромео (4г.) у Едуардо (2г.). Те са и горди родители и на три дъщери - Кармен (9г.), Мария (2 г.) и най-новият член на фамилията - Илария, която е единствено на шест месеца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР