Тежък инцидент е стана преди минути на ж.п. прелез в

...
Тежък инцидент е стана преди минути на ж.п. прелез в
Коментари Харесай

Влак помете кола на ж.п. прелез без бариери


Тежък случай е стана преди минути на ж.п. прелез в Монтанско, видя единствено кореспондент на организация BulNews.bg. Бързият трен от Видин за София е блъснал лек автомобил на ж.п. прелеза сред монтанските села Крива бара и Дъбова махала. Съоръжението е без бариери, като прекосяването през него се контролира с инсталирана светлинна сигнализация.
Кола от към момента неустановена марка, ръководена от 38-годишния Кирил Стефанов от видинското село Динково, тръгнала да минава през ж.п. прелеза от Крива бара към Дъбова махала и била размазана на релсите. По неофициална информация лидерът има шофьорска брошура от 20 дни. Ударът е бил толкоз мощен, че пътуващите във влака видели автомобилът да лети във въздуха около прозорците им. Колата е размазана дотам, че към момента не може да се откри нейната марка.
При тежкия случай е починала возещата се на предната дясна седалка жена. По неофициална информация тя е от видинското село Дреновец и работи в София като здравна сестра. Тялото на жертвата е летяло десетина метра и е открито в тревата край релсите.
Линейка е закарала водача в болница, като на този стадий неговото здравословно положение е положително.
На мястото на злополуката има пожарни и патрули на полицията. Пътят е краткотрайно затворен, до момента в който дежурните дознатели работят по случая.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР