Технологията спестява време и лични посещения на клиентитеУслугата Видео банкер

...
Технологията спестява време и лични посещения на клиентитеУслугата Видео банкер
Коментари Харесай

Нова услуга на българския пазар – видеобанкиране

Технологията икономисва време и персонални визити на клиентите

Услугата „ Видео банкер ” дава опция за среща в действително време на клиенти и специалисти на банката (снимка: ОББ)

Иновативна услуга , предлагана за първ път на българския пазар, дава опция за срещи в действително време сред клиенти и банкови специалисти, без значение от тяхната раздалеченост

Услугата на Обединена българска банка, част от белгийската КВС Груп, взема решение казуса с времето и дистанцията сред клиент и специалист на финансовата институция. „ Видео банкер ” дава опция на клиентите, които не могат да посетят клон на банката, да осъществят среща с съветник и да обсъдят взаимно в действително време настоящи въпроси и тематики.
още по тематиката
В първата си фаза планът е наличен за фирмени клиенти (микро, дребен и междинен бизнес, както и корпоративни клиенти), опериращи на територията на София, а в края на септември услугата ще бъде дейна и за фирмените клиенти на ОББ от цялата страна.

Проучване, извършено от ОББ преди въвеждане на услугата за отдалечено другарство, демонстрира, че близо 84% от клиентите на банката утвърждават концепцията и считат въвеждането й за решение, което икономисва време. Заедно, клиенти и експерти могат отдалечено да работят по документи, да споделят екрани и да провеждат конферентни видео диалози, включително с специалисти от KBC груп в България.

Услугата може да се употребява от всяко устройство – смарт телефон, таблет, десктоп, посредством общоприети за потребителя интерфейси. Сигурността на връзката се подсигурява от опциите за E2E криптиране на платформата за видео срещи.

От ОББ увериха, че банката няма да прави запис да видео срещите за бизнес клиенти, ако това не се изисква от настоящите регулации.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР