Технологиите навлязоха в автомобилите изключително бързо през последните години и

...
Технологиите навлязоха в автомобилите изключително бързо през последните години и
Коментари Харесай

Изненада! Култова автомобилна марка с неочаквано решение

Технологиите навлязоха в колите извънредно бързо през последните години и въпреки това да се прави за положителното на водача и пасажерите, то се оказва, че не всички го желаят. Ново изследване на Alfa Romeo демонстрира, че по-голямата част от техните купувачи в действителност не желаят това, а даже в противен случай.

Затова има много забавно мнение от страна  на италианския производител.
-->
В диалог с Autocar шефът на италианския авто производител Жан-Филип Импарато съобщи, че бъдещите модели няма да получат големи екрани: " Разбира се, почитам това, което Mercedes прави с цифровите си технологии, само че моите клиенти не търсят в колите си метрови екрани за инфотейнмънт или 200 цифрови системи за подкрепяне, които да включват и изключват. " Той продължи, че типичният покупател на Alfa не желае да знае какво ще бъде времето след три седмици, защото просто желае да кара автомобила си.

Imparato загатва, че " cannocchiale ", дизайнът на таблото, който компанията употребява сега, ще остане, допълнено от огромен head-up екран. Интересно е, че висшият управител на Alfa Romeo загатна, че HUD може да проектира " авто фантом ", с цел да помогне на лидера да нарежда по-добре автомобила на пътя. Той добави, че първият модел, който ще получи ново оформление на арматурното табло, е плануван да излезе през 2025 година и ще схване електрическата архитектура STLA Brain.

По стандартите за 2023 година екраните, предлагани от Alfa Romeo, са относително дребни, като се има поради, че Giulia и Stelvio имат 8,8-инчови екрани, до момента в който Tonale получава 10,25-инчов инфотейнмънт екран. И трите автомобила разполагат с 12,3-инчов цифров километраж, написа Факти.бг..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР