Технологичният напредък е отличителен белег на 21-ви век. Навсякъде около

...
Технологичният напредък е отличителен белег на 21-ви век. Навсякъде около
Коментари Харесай

Как се става от начинаещ до Junior IT специалист? | Безплатен семинар от Advance Academy

Технологичният прогрес е признак на 21-ви век. Навсякъде към нас, във всичко, което използваме, има нещо общо с технологиите. Това бързо развиване изисква от ден на ден фрагменти, а в България над 58 300 души работят в софтуерния отрасъл, като единствено през 2022 година са се нараснали с 8000. Програмистите и QA експертите могат да бъдат открити безусловно в съвсем всеки един бранш - от опазването на здравето, обществената сфера, банкирането, образованието, чак до услугите и търговията. И макар, че повишаването е с по-умерени темпове по отношение на предходните години, прогнозата на Българска асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) е, че до 2025 година ще се открият над 14 000 нови работни места.

Този петък, 26 януари от 18:30 ч. , най-голямата ИТ академията в Източна България, кани всеки, който желае да разбере от първа ръка за пътя на един новак до Junior IT експерт, да участва на в залите на.

По време на събитието ще обсъдим кои са главните познания и качества, които са нужни за триумф в ИТ бранша. Кои са най-актуалните технологии, които се търсят от работодатели сега, както и по какво се разграничават програмните езици (JAVA и JavaScript) и в кои браншове се употребяват. Освен това, ще обсъдим и каква е разликата сред програмирането и софтуерното тестване (QA).
Също по този начин ще се обсъдят тематики, като какъв брой мъчно в действителност се става програмист в случай че нямаш предходен опит и какъв брой време и старания коства да започнеш работа след приключен курс. В края всеки посетител ще може да беседва персонално с преподавателите и да зададе своите въпроси.

За повече информация и записване за:

Телефон: 0889990030

Email: [email protected]
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР