Технологичният милиардер Питър Тийл, който беше основен дарител на Доналд

...
Технологичният милиардер Питър Тийл, който беше основен дарител на Доналд
Коментари Харесай

Милиардерът Донор на Тръмп Питър Тийл отстъпва: „Много неща сбърках“

Технологичният милиардер Питър Тийл, който беше главен донор на Доналд Тръмп през 2016 година и играеше роля в преходния екип на Тръмп, сподели, че не е давайки пари на някогашния президент или на някой различен този път.

„ Гласуването за Тръмп беше като не доста артикулиран вик за помощ “, сподели той пред The ​​Atlantic в нов профил.

Тийл, който е съосновател на PayPal и Palantir, подари 1,25 милиона $ на Тръмп и обвързваните с Тръмп супер PAC през 2016 година и приказва от името на Тръмп на Републиканската национална спогодба.

Но той споделя, че нещата не се обърнаха както се надяваше.

„ Има доста неща, които сбърках “, призна той пред списанието. „ Беше по-лудо, в сравнение с си мислех. Беше по-опасно, в сравнение с си мислех. Те не можаха да накарат най-основните елементи на държавното управление да работят. Така че това беше – мисля, че тази част може би беше по-лоша даже от моите ниски упования. “

Той сподели на списанието, че не съжалява, само че сподели, че не е съдействал за Тръмп през 2020 година и не е дарявал на него или на всеки различен претендент през 2024 година

Той сподели, че Тръмп му се е обадил по-рано тази година, търсейки 10 милиона $, същата сума, която Тийл е дал на Блейк Мастърс и Дж. Д. Ванс за техните съревнования за Сената.

Тийл го отхвърли и сподели на Atlantic, че чу по-късно, че Тръмп го е нарекъл „ шибан отпадък “.

Прочетете цялостния профил тук.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР