Технологичната компания Google въвежда нова функция при смартфоните и таблетите,

...
Технологичната компания Google въвежда нова функция при смартфоните и таблетите,
Коментари Харесай

Google с нова функция при смартфоните за автоматично архивиране на неизползвани приложения

Технологичната компания Гугъл вкарва нова функционалност при смарт телефоните и таблетите, снабдени с операционната система Android. Благодарение на нея, когато вградената памет на мобилното устройство се изчерпа, тези приложения, които не се употребяват толкоз постоянно, ще се архивират автоматизирано.
Прочетете още
При сходен случай Android, ще ви " попита " дали разрешавате деинсталирането им, за да освободи място на вашето мобилно устройство.

Като потребителските ви данни, свързани с потреблението на деинсталираното приложение, ще се запазят на смарт телефона или таблета ви. Освен това на началните им екрани ще бъде непокътната и иконата за неговото пускане. Така, в случай че се наложи, ще можете елементарно да възстановите приложението посредством онлайн платформата за програмен продукт Гугъл Play Store. 

До въвеждането на новата функционалност, Гугъл оферираше ръчно да деинсталираме приложения, които не употребяваме, в случай че се наложи да освободим памет, с цел да инсталираме нови софтуерни артикули.

Новата функционалност би трябвало да улесни живота на потребителите, които употребяват смарт телефони и таблети, снабдени с тази операционна система, най-много на тези, които мъчно се разделят с някое приложение, даже и да не го употребяват към този момент. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР