Технологичната компания DIGITALL обяви Грегор Билер за председател на Консултативния

...
Технологичната компания DIGITALL обяви Грегор Билер за председател на Консултативния
Коментари Харесай

Бивш изпълнителен директор на Майкрософт Германия става председател на надзорния съвет на технологичната компания с български корени DIGITALL

Технологичната компания DIGITALL разгласи Грегор Билер за ръководител на Консултативния съвет, считано от юни 2022 година Основната цел на Билер, който има богат опит в цифровия бизнес, ще бъде постигането на резистентен триумф на компанията. DIGITALL, основана след сливането на BULPROS и немската ec4u, се стреми да се наложи като водещ снабдител на решения за цифрова промяна от последващо потомство в Европа.

Грегор Билер, който има повече от 15 години опит в региона на цифровия бизнес, е почитан водач, бизнесмен и основен изпълнителен шеф на Aparavi Software AG. Различните функции, които заема включват позиции като Вицепрезидент по продажбите и маркетинга в Logitech Europe, където реализира забележителен напредък на компанията посредством стратегическо репозициониране на звеното за потребителска електроника и електронна търговия. Също по този начин, в качеството си на Вицепрезидент и Управляващ шеф той трансформира компанията за обработка на заплащания PayPal във водещ снабдител на услуги за електронна търговия, насочен към клиента.

До 2021 година Билер е член на изпълнителния съвет и общоприет управител в Microsoft Germany GmbH, където дава отговор за партньорския бизнес. Изключителните достижения на Билер му носят премията " IT Channel Managers of the Year " в две следващи години. Понастоящем Билер е и член на управителните препоръки на няколко водещи компании, измежду които Dustin, ATOSS Software AG и българската Allterco Robotics.

Благодарение на богатия си опит и стъпвайки на предходната си позиция, като член на Консултативния съвет на DIGITALL, Билер ще подкрепи развиването на компанията, както в границите на партньорската екосистема, по този начин и в международен мащаб.

Ивайло Славов, основен изпълнителен шеф на DIGITALL, приветства Грегор Билер като ръководител на Консултативния съвет: " За нас е привилегия, че можем да използван знанията, опита и усета на Грегор за бизнес нововъведения в нашата организация. Убеден съм, че неговият лидерски жанр, предприемаческият му дух и световната му визия ще бъдат от основно значение за развиването на DIGITALL. "

Грегор Билер споделя: " За мен е огромна чест да бъда определен за ръководител на Консултативния съвет на DIGITALL. Вълнувам се да споделя експертизата си в бранша, лидерския си опит, както и да съм потребен с контактите си на изключителния управителен екип на DIGITALL, с цел да допринеса за растежа на компанията. Смятам, че DIGITALL е водещ снабдител в региона на цифровата промяна за компании от всевъзможен мащаб ". Той прибавя: " Истинският актив на организацията е изключителният й екип от специалисти в региона на облачните технологии, ръководените услуги, данните и изкуствения разсъдък (т.е. Microsoft и Salesforce). Най-доброто за DIGITALL занапред следва! "

Ейдриан Юрквич, сътрудник в Silverfleet Capital, разяснява: " Убедени сме, че опитът и управническите умения на Грегор ще допринесат, с цел да превърнем DIGITALL в водач в региона на цифровата промяна и облачните услуги в Европа. Очакваме с неспокойствие да работим в тясно съдействие през идващите месеци, с цел да създадем още добавена стойност за всички заинтригувани страни в компанията. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР