Техническият директор на БФС Георги Иванов коментира събитията около централата

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов коментира събитията около централата
Коментари Харесай

Гонзо се възмути от протеста: Никой не може да ме убеди, че това е нормално

Техническият шеф на БФС Георги Иванов разяснява събитията към централата в " Бояна ". Според именития нападател на Левски обстановката с протестиращите вреди на българския футбол. Гонзо се обърна и към столичния кмет Йорданка Фандъкова.

" За мен е неприемливо да се случват сходни неща, защото те за следващ път вредят на футбола и на разпоредбите. На базата в " Бояна " всеки ден упражняват голям брой деца, които са уплашени и уплашени от протичащото се, а родителите им се тормозят за тяхната сигурност. Знаете ли, юношите до 19 години победиха Черна гора на фона на нецензурни викания и обиди единствено на няколко метра от тях. Никой не може да ме убеди, че това е обикновено ", сподели някогашният футболист пред " Гонг ".
 Снимка 568362
Източник:

 Националният митинг против ръководството на Борислав Михайлов ще се организира в четвъртък
Националният митинг против ръководството на Борислав Михайлов ще се организира в четвъртък

Нека се обединим в името на бъдещето на българския футбол.

" Самият митинг за мен е провокация, знам че текат усилени опити да бъдат привлечени и други агитки и фен-клубове, което лишава този митинг от достоверност - няма по какъв начин да обикаляш и да караш ентусиасти да опъват палатки пред " Бояна " в името на обща цел, когато тя е единствено твоя. Смятам, че реакцията на общинските управляващи е неправилна. Те доста добре си дават сметка, че става дума за хора с избрана задача и че спорът, който те търсят като нищо може да избухне. Затова приканвам кмета Фандъкова и общинските съветници да вземат нужните ограничения и да осуетят опитите за ескалиране на напрежението. Очевидно някой толкоз желае властта, че е подготвен да я заплати с война, а аз изрично се опълчвам на това ", продължи Гонзо.

" Намирам за лицемерно да използваш фен-групи и да ги манипулираш в своя изгода. Всичко в българския футбол е демократично и по разпоредбите. Не мисля, че палатковите лагери са съответният метод да обърнеш резултата в своя изгода ", добави техническият шеф на БФС.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР