Техническият директор на БФС Георги Иванов даде отговор на пъпроса

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов даде отговор на пъпроса
Коментари Харесай

Гонзо отговори на много важни въпроси за националния отбор

Техническият шеф на БФС Георги Иванов даде отговор на пъпроса кой ще води националите в мачовете с Гибралтар и Грузия след снощната загубата с 2:5 в Разград и подадената оставка на Ясен Петров. Гонзо отговори на доста значими въпроси пред БЛИЦ, свързани с отбора.

-Г-н Иванов, не мога да не ви попитам вие ли ще водите националния тим в идните два мача - гостуванията на Гибралтар и Грузия?
-Да. Аз ще поеме тима... Временно... Всичко се случи, както се споделя, " на пожар ". И няма кой различен да застане отпред на националните за въпросните срещи, които чукат на вратата и са напълно скоро - в четвъртък и в неделя.

-Някой остава ли от щаба на Ясен Петров?
-Да, треньорът на вратарите Витомир Вутов.

-Има ли възможност при две победи да останете отпред на отбора за непрекъснато?
-Не. Категорично - не. Аз имам други функционалности. Просто краткотрайно " запълвам дупката ", тъй като няма време за реакция и за назначение на непрекъснат селекционер преди визитата ни в Гибралтар.

-Кои са любимците за непрекъснат селекционер на България?
-Не са обсъждани разновидности. Как да са обсъждани. Би било аморално да се търси нов треньор преди тимът да е изгубил и да се е разделил с сегашния си селекционер.

-Вие имате ли собствен любимец?
-Вижте, изборът на новия треньор ще бъде изработен от Изпълкома. Това евентуално ще се случи тази седмица.

-Мнението ви за Ясен Петров - за неговата работа и за оставката му?
-Ясен съумя да сътвори колектив и да реализира по никакъв начин нелоши резултати. Но за голямо страдание се стигна до снощния позор. Защото това в действителност е позор и ние няма по какъв начин да си заровим главите в пясъка и да не забележим действителността. Искам обаче изрично да подчертая, че Ясен не е основният провинен за неуспеха. При подобен резултат обаче и при серия без победа се стига до разлъка с треньора.

-А кой е основният провинен?
- Не е един човек. Това са тези, които бяха на терена - футболистите. На Ясен Петров му прави чест, че постъпи мъжки и подаде незабавно оставка. Така вършат смелите хора. Някои се свиват, чакат да ги изгонят. Проявяват недоумение. Проявяват нарцисизъм. Ясен сподели, че е човек с темперамент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР