Техническа повреда, довела до особена ситуация на борда - това

...
Техническа повреда, довела до особена ситуация на борда - това
Коментари Харесай

Повреда в скоростомера е една от вероятните причини за авиоинцидента край Москва

Техническа щета, довела до " особена обстановка на борда " - това е заключението на първичния разбор на държавния авиокомитет за аргументите за злополуката на самолета на Саратовските авиолинии в неделя.

Изводите са направени след дешифровка на едната черна кутия, открита в региона на случая. Машината Ан -148, със 71 души на борда, изпълняващ курс Москва-Орск, се разруши малко откакто излита от съветската столица. Операцията в региона на авиокатастрофата към този момент е във финалната си фаза.

Близо 1 200 души и 204 единици техника не престават да събират остатъци от разрушилия се аероплан. До момента откритите детайли са над 500. Намерените елементи от тела ще бъдат разпознати благодарение на ДНК-експертиза. Претърсването на региона е непрекъснато.
  71 души изгубиха живота си при тежка самолетна злополука край Москва 71 души изгубиха живота си при тежка самолетна злополука край Москва
Тежка авиокатастрофа в Русия. Самолет със 71 души на борда се разруши малко откакто излетя от московското летище Домодедово на път за град Орск в Урал...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР