Техническа неизправност в автомобила е връщала изгорелите газове в купето

...
Техническа неизправност в автомобила е връщала изгорелите газове в купето
Коментари Харесай

Заради техническа неизправност на колата децата в Друмево се задушили с газ

Техническа нередовност в автомобила е прибирала изгорелите газове в купето на колата. Така са се задушили двете деца – на 19 и 14 години, в шуменското село Друмево, които са прекарали 4-5 часа в колата, считат проверяващите.

„ Основната версия, по която проверяващите работят, е задушаване, породено от изгорели газове на автомобила, разследване на техническа нередовност на транспортното средство “, оповестиха от пресцентъра на ОД на МВР-Шумен.

Случаят е докладван на прокурор от РП-Шумен и процесуално–следствените дейности към този момент не престават под негов контрол.

Малко след 7 часа тази заран гражданин на Друмево вижда до чешмата в центъра селото лек автомобил, който дълго време стои на едно място с работещ мотор. Мъжът с още двама от Друмево съумяват да отключат автомобила, а пристигналите медици откриват, че 19-годишният е умрял, а 14-годишната е в безсъзнание.

По информация на звук.бг младежите са били неотдавна сгодени. Снощи двамата чествали 14-ия рожден ден на момичето, след което тръгнали дружно с колата.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР