Техеран обвини Израел за удара, въпреки че израелската армия отказа

...
Техеран обвини Израел за удара, въпреки че израелската армия отказа
Коментари Харесай

САЩ в повишена готовност заради заплахата от иранско отмъщение след убийството на висши командири в Сирия, твърдят официални лица

Техеран упрекна Израел за удара, макар че израелската войска отхвърли коментар, с цел да удостовери или отхвърли присъединяване.

Американски чиновници споделиха, че към този момент са загрижени, че Иран може да възнамерява да удари цели в Израел като възмездие, предизвиквайки ново разширение на военните дейности в страната.

Говорейки с NBC News - американският сътрудник на Sky Новини - при изискване за анонимност, двама чиновници споделиха, че всяко възмездие в Израел евентуално ще се концентрира върху военни или разследващи цели, а не върху цивилни.

От понеделник: Иран упреква Израел за смъртоносния удар

Един чиновник сподели, че Вашингтон е получил известие след удара и „ изяснихме “ на Техеран в отговор, че „ ние не стоим зад удара “.

„ Също по този начин предупредихме Иран да не употребява удара като предлог за по-нататъшна ескалация на район или да нападат уреди или личен състав на Съединени американски щати “, прибавиха те.

Пурия Зераати: Ирански публицист, намушкан с нож пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР