Теди Велинова, Виктория Джумпарова и Гергана Гунчева днес се вихрят

...
Теди Велинова, Виктория Джумпарова и Гергана Гунчева днес се вихрят
Коментари Харесай

Уруспии! Теди Велинова и Гергана Гунчева лъснаха в сайт на австрийски бардак

Теди Велинова, Виктория Джумпарова и Гергана Гунчева през днешния ден се вихрят на напълно разнообразни поприща, като спортната журналистка Гунчева даже стана Мис България през 2004 година Софт порно клипът, който краси уеб страницата на обществения дом е точно от времето, когато трите са си изкарвали хляба като моделки. В рекламата на сексклубовете те се разхождат по долни дрехи дружно с други млади и засукани хубавици, доста от които носят благ крила. Гергана Гунчева се появява в 3-4 фрагмента, по-засилено наличие има Виктория Джумпарова, а Теди Велинова е най-запомнящото се лице от видеото, което се популяризира в няколко елементи в известна интернет платформа за шерване на видеосъдържание.

 

В клиповете някогашната половинка на доктор Ангел Енчев се разхожда по сутиен и бикини дружно с Джумпарова. В други фрагменти Велинова следи Джумпарова до момента в който си поддържа връзка с друга млада дама по долни дрехи. Има и много фрагменти, в които някогашната половинка на пластичния хирург доктор Енчев се чекне върху скулптура на кон, боядисана в златно, имитирайки езда. На главата си носи бяла каубойска шапка. Най-много близки проекти във видеото има точно Теди.

 

Въпросният клип е публикуван преди 8 години, когато Велинова към този момент има връзка с пластичния лекар Енчев и кръстосва светските събития като уважавана госпожа. По това време тя даже му беше родила наследник, а малко по-късно ражда и щерка от доктора, с който най-после се разделят.

 

Гергана Гунчева също има две деца от брака си със спортния публицист на Би Ти Ви Петър Бакърджиев. Първото е родено година след стартирането на провокативните клипове, употребени за реклама на австрийските обществени домове. Двойката към днешна дата е разведена, а Бакърджиев към този момент се радва на щерка от друга своя връзка. Виктория Джумпарова също има две деца като по-голямото е родено през 2018 година

 

Публичните домове, чиито адреси са посочени в уеб страницата, са два - във Виена и Клагенфурт. Те действат под обща шапка. Рекламират се не като сексклубове, а като нощни заведения, само че ние открихме роман на скришен клиент от Канада, който споделя опит с проститутки, работещи там, съответно в бардака във Виена. Той споделя за срещи с три девойки, всички са от Източна Европа. По думите му, в случай че не се употребяват услугите на девойките, час развлечение в клуба излиза 150 евро, а с девойките в стая - 400 евро на час. Часовникът се включва, когато клиентът и труженичката влязат в спалнята. Питиетата и вечерята влизат в цената. Въпросният клиент я намира за висока спрямо други сходни места, които е посещавал, само че пък девойките били по-елегантни и по-добре облечени. В общия салон те носели коктейлни рокли. На трима мъже се падали към 20 дами, които се разхождали в очакване да бъдат определени. Имало зона за хранене, където девойките сервирали храна и питиета, а когато клиентът избере някоя от тях, то го водело на горния етаж, където имало спални и душове с джакузи. Приемали се единствено пари в брой. Въпросният клиент споделя, че една сесия му излязла 500 евро, само че това били цени отпреди няколко години.

Тагове: Виктория Джумпарова Теди Велинова Гергана Гунчева бардак д-р Ангел Енчев Петър Бакърджиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР