Теди Александрова е едно от най-актуалните имена в поп-фолк жанра

...
Теди Александрова е едно от най-актуалните имена в поп-фолк жанра
Коментари Харесай

Теди Александрова посочи къде има "хляб" в България!

Теди Александрова е едно от най-актуалните имена в поп-фолк жанра в последните няколко години. Младата изпълнителка не крие, че да бъде част от звездите на “Пайнер “ и за нея е било една фантазия, която е щастлива, че е съумяла да реализира, написа planeta.tv.
“Аз чувам всевъзможен тип музика, само че знаех, че поп-фолкът е стила, в който вероятно мога да реализира триумфи в България и по тази причина се насочих към него. За благополучие този жанр от ден на ден се трансформира и се получава тъкмо това, което на мен ми се прави “, откровена е изпълнителката.

Тя е на мнение, че точно поп-фолкът е музиката най-характерна за Балканите и музиката, в която ще има самун още дълги години.

“Това е музиката, в която хората припознават себе си към този момент 20 години, което е напълно показателно, че нещата не замират, както си мислят доста “доброжелатели “. Напротив, ние се развиваме, вършим по-разчупени, по-различни неща, като в същото време не забравяме и стойностния поп-фолк. Така че при нас има от всичко “, безапелационна е Теди Александрова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР