Тече разлютена борба по причина на не много умна патетика

...
Тече разлютена борба по причина на не много умна патетика
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Някои от служебните министри са злогледи, което върши работа на ГЕРБ

" Тече разлютена битка по причина на не доста интелигентна патетика на част от служебните министри, които се оказаха ненадейно за тях на сцената и това по всичко проличава им се услажда ". Този коментар направи доктор Николай Михайлов, психиатър и богослов.
Според него някои от министрите са злогледи, което е рисково, тъй като прави работа на ГЕРБ:
" Това не трябваше да се позволява, тъй като властта на ГЕРБ е надълбоко корумпирана и би трябвало да си отиде.... Тази партия (ГЕРБ - б.р.) не заслужава нищо друго, с изключение на разграждане. Не изчегъртване, тъй като това е книжовност, която би трябвало непременно да бъде избягвана. Тези служебни министри, извикани там от протестното придвижване, би трябвало да могат да удържат някакъв жанр на държание. Трябва да правят разобличителна работа, в границите на своите пълномощия, с усет и жанр, което значи да имат ясна визия за реакцията на необятната аудитория ".
По думите му държанието на служебното държавно управление ще " сащиса колебаещите се гласоподаватели " и ще реализиран нещо сходно на отбиване:
" Хората не обичат, когато патосът на разобличението озверее... Не е нужно да се колебаем дали лицето Пеевски е подкупен, въпросът е, че ние би трябвало да защитим личния си авторитет на хора с вътрешно възприятие за либерален жанр и дарба да го защитят. Тези хора не могат да слизат до това ниво на гняв и на оголена реваншистка воля... Много бързо ще би трябвало да схванат какво значи да изхвърлиш на улицата проф. Тодор Кантарджиев и неговите сътрудници да реагират ".
Д-р Михайлов разяснява още, че когато някой, подложен да ръководи власт, озверее против всички останали, това значи, че той е рисков на политическото място - не тъй като не е апатичен към корупцията, а тъй като ще я създаде по своя екзалтиран метод:
" Затова тези, които са в министерствата, да бъдат наясно, че не са на протест ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР