Теа Минкова и Наум Шопов днес празнуват 8 години от

...
Теа Минкова и Наум Шопов днес празнуват 8 години от
Коментари Харесай

8 години любов: Теа с трогателно послание към любимия си Наум

Теа Минкова и Наум Шопов през днешния ден честват 8 години от началото на любовта си! Една от най-лъчезарните и известни млади български двойки за следващ път ни демонстрираха хубостта и силата на любовта.

Половинката на Наум насочи към него прочувствено обръщение в профила си в Instagram. В допълнение на посланието, Теа е направила и колаж от техни фотоси от 2012г. до през днешния ден, показвайки историята на любовта им през цялото време досега. Тя написа следното:

8 години, Науме! До тук добре...
Често ни питат, по какъв начин съумяваме да съхраним връзките си толкоз години.. Винаги давам отговор, че НЕ ЗНАМ.Ако случайно схвана къде се крие тайната ще реша, че мога да го направя още по-хубаво и ще прецакам всичко. Обичаме се, караме се, смеем се, аз се нервирам, Наум се ядосва, приказваме си, пътуваме, грижим се за прелестно дете, хапваме здравословно, хапваме нездравословно, гледаме филми, аз приказвам доста, Наум не приказва въобще, спортуваме дружно, Наум спортува повече АЗ съдебна експертиза ЯДОСВАМ, снимаме влогове, слушаме музика, затварям вратата на колата му мощно, той си оставя облеклата на всички места.... И по този начин цели 8 години. Искам да сме здрави и не желая нищо да трансформирам. Обичам те!

View this post on Instagram
8 години, Науме! До тук добре... Често ни питат, по какъв начин съумяваме да съхраним връзките си толкоз години.. Винаги давам отговор, че НЕ ЗНАМ.Ако случайно схвана къде се крие тайната ще реша, че мога да го направя още по-хубаво и ще прецакам всичко
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР