Те тровят кръвта на страната. Това са направили“, каза той.

...
Те тровят кръвта на страната. Това са направили“, каза той.
Коментари Харесай

Тръмп възражда реториката „кръв и почва“ на митинга в Ню Хемпшир

„ Те тровят кръвта на страната. Това са създали “, сподели той. „ Тровят психиатричните заведения и пандизите по целия свят. Не единствено в Южна Америка. Не единствено трите или четирите страни, за които мислим. Но от целия свят те идват в нашата страна, от Африка, от Азия. “

Въпреки неналичието на доказателства в поддръжка на подстрекателските му изказвания, водещият претендент за републиканската номинация през 2024 година продължава да ги съживява., правейки съпоставения с думите на Адолф Хитлер и изказвания, подклаждащи офанзиви на расисти на бялата раса.

Последната му тирада повтори изказвания от септемврийско изявление за дясната медия The National Pulse, където той твърди, че мигрантите, които търсят леговище в Съединени американски щати „ идат от затвори... психиатрични заведения и лудници “.

„ Ние знаем, че те са терористи. Никой в никакъв случай не е виждал нещо сходно, на което сме очевидци сега. Това е доста тъжно нещо за страната ни. Това отравя кръвта на страната ни, ” сподели той.

Коментарите бяха наказани като предуп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР