Те се завъртяха из светските среди в последните два-три месеца,

...
Те се завъртяха из светските среди в последните два-три месеца,
Коментари Харесай

Гущерова разсея слуховете, че чака пето

Те се завъртяха из светските среди в последните два-три месеца, откакто милионерската брачна половинка спря както да качва свои сторита в Инстаграм, по този начин и да театралничи персонално за марката си за пижами. Заради уговорките си като майка на цели четири деца, Гущерова забави основаването на новата си колеция, откри Hotnews.bg.

Но тези дни загатна, че в околните дни ще я презентира, като по всичко проличава, че самата тя ще бъде модел на марката си. Първи кадър от сесията, снимана в първокласен СПА-хотел в Разлог, блондито показа в Инстаграм. С него Гущерова честити на всичките си фенки Международния ден на дамата - 8 март: " Днес е денят,в който всяка жена усеща деликатност и внимание към себе си.
Реклама

Нека този ден ви донесе чувство за благополучие,да накара очите ви да се ухилен,да стопли сърцата ви и да ви подари най-красивите цветя! ".
Реклама
Тънката талия на Светлана издаде, че пето бебе не е напът. В обкръжението й разясняват, че със брачна половинка й изрично са завършили с потомството и в този момент й следва да се концентрира върху разрастването на марката си. Неотдавна пред Нова тв тя даже показа, че работи върху откриването на собствен бутик.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР