Те се завърнаха. Три от четирите иконични приятелки на телевизионния

...
Те се завърнаха. Три от четирите иконични приятелки на телевизионния
Коментари Харесай

Синтия Никсън пред bTV: Снимките на „Просто ей така“ бяха едни от най-хубавите дни в живота ми

Те се завърнаха. Три от четирите иконични приятелки на телевизионния екран – Кари, Миранда и Шарлот. „ Сексът и градът “ е в миналато, само че през днешния ден те се впускат в ново премеждие, което към този момент прикова феновете в целия свят.

„ Просто ей по този начин “ – новият сериал на HBO дава обещание мощни страсти, женски другарства и нови любови. Какво се случва с дамите (пък и с мъжете) след 50-те?

Георги Тошев беседва в „ “ с актрисата Синтия Никсън, която играе Миранда, и със основателя на „ Сексът и градът “ и неговото продължение „ Просто ей по този начин “ Майкъл Патрик Кинг – един от най-успешните сценаристи за последните няколко десетилетия.

Майкъл, по кое време Ви пристигна концепцията да съживите „ Сексът и градът “?
Идеята за тези герои постоянно е била в съзнанието ми, само че трябваше да помисля дали има нещо значимо, с което това да се отличава от истинския сериал. Преди към година и половина със Сара Джесика Паркър бяхме поканени да участваме в подкаст по напълно друга тематика, само че ни попитаха по какъв начин се усещаме по отношение на сериала. Двамата се спогледахме и си казахме: „ Защо да продължаваме остарялото шоу, като можем да създадем ново такова? “. Така че концепцията се появи преди година и половина.

Как се чувствате, виждайки Кари и Шарлот след толкоз доста години?
Синтия : Невероятно! Аз виждам Сара и Кристин по този начин или другояче в действителния живот, само че не ги виждам всеки ден като персонажите им и по тази причина беше необикновено. Събрахме се един ден да прочетем дружно на глас сюжета на първите три епизода и това беше един от най-хубавите дни в живота ми в действителност. Беше ужасно да работя с тези прелестни хора и с всички прелестни нови хора, които се причислиха към сериала, а да четем на глас тези скриптове, които са толкоз мощни, занимателни, мъчителни и нюансирани, беше в действителност въздействащо.

А по какъв начин се промени характерът на Миранда през всичките тези години?
Мисля, че следва да забележим доста промени във всички персонажи, само че при Миранда се следят съществени такива, даже във времето, в което е липсвала от сцената. Мисля, че тя имаше много разтърсващи и пробуждащи моменти като убийството на Джордж Флойд и митингите за равнопоставеност на чернокожите. Те я накараха да си даде равносметка за личния си живот и метода, по който го живее. Да бъде корпоративен юрист от 30 години ѝ се коства изцяло задоволително и тя желае да направи освен това с живота си.

Какъв е главният проблем на тези 50+ годишни дами, защото не става напълно ясно от заглавието?


Майкъл : Всъщност заглавието си го споделя по завоалиран метод. Името е „ Просто ей по този начин “, тъй като просто ей по този начин животът се трансформира. И просто ей по този начин обстановките са напълно разнообразни. И просто ей по този начин ставаме на 55 година И просто ей по този начин хората гледат на нас по друг метод. И просто ей по този начин стопираме да умеем да приказваме в унисон с нормите на обществото. И просто ей по този начин децата ни пораснаха. Есенцията на новия сериал е съсредоточена в това по какъв начин всичко еволюира – от другарствата през телата до взаимоотношенията ни. Фокусираме се върху това, което става по-силно и това, което става по-слабо. Това по какъв начин се срещаме с нови хора. Нови хора на тази възраст!

Цялото изявление можете да
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР