Те се срещат случайно до Софийския университет, а след това

...
Те се срещат случайно до Софийския университет, а след това
Коментари Харесай

Честито! Наум Шопов - Младши Направи Голямата Стъпка!

Те се срещат инцидентно до Софийския университет, а по-късно стартират да си пишат в обществената мрежа в продължение на месец. Така стартира тяхната връзка. „ Тогава си помислих: Абе, тоя Наум е станал доста готин! ”, разкри Теа преди време.

Двамата са дружно към този момент повече от пет години. „ Без нея съм заникъде ”, споделя Шопов. Наум и Теа са дружно на всички места. Влюбената двойка прави всичко дружно – спортуват постоянно, хранят се здравословно. А любимецът на феновете не пропуща да зарадва своята обичана с дребни сантиментални жестове.

В едно свое изявление преди няколко месеца Шопов сподели, че с Теа са си говорили за брак. „ Коментирали сме много пъти за брака и за децата. Не намирам брака за нещо наложително, тя също, само че нямаме извънредно отношение. Ако решим, ще го създадем “, разяснява екранният доктор Тасев тогава.

Очевидно Шопов-младши към този момент е решил. И единствено преди няколко часа той показа с всички свои почитатели и почитатели в обществената мрежа Инстаграм, че е подхванал идната крачка във връзката си с Теа и е изискал ръката й, написа " разкрития ".

От качения кадър се вижда, че Теа е в действителност сюрпризирана и не е очаквала да й се случи такова нещо тъкмо в този миг. Младото семейство получи безчет поздравления за годежа единствено за няколко часа. Феновете на двойката пишат, че дълго са чакали тази вест и че Наум и Теа са тези, които ги карат да имат вяра в „ съществуването на сродна душа “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР