Те се отличават от останалите си връстници само по произхода.

...
Те се отличават от останалите си връстници само по произхода.
Коментари Харесай

Млади, модерни и... свободни! Това са най-желаните принцеси

Те се отличават от останалите си връстници единствено по произхода. Те са млади, съвременни и неомъжени девойки. Но в действителност са същински принцеси, написа Дарик.

Принцеса Полин, Монако

Полин Грейс Магай Дюкре - щерка на принцеса Стефани от Монако и някогашния й телохранител Даниел Дюкре. Тя е на 24 години и професионално се занимават с художествена гимнастика и гмуркане. Тя се интересува от цирка и взе участие в годишния Международен фестивал на цирково изкуство. Тя е дванадесетата поред на опашката за престола, само че наподобява, че това момиче е безусловно не го е грижа за това.

 Принцеса Полин Принцеса Габриела, Австрия

Габриела Мария Пилар Йоланда Жозефина Шарлота е най-малкото дете в огромно семейство от ерцхерцогиня Мария-Астрид и ерцхерцог Карл Кристиан. Принцесата е на 24 години и е правнучка на последния император на страната Карл. В момента, няма монархия в Австрия, само че императорското семейство постоянно е в заглавията.

Принцеса Александра, Люксембург

27-годишната хубавица е единствената щерка на херцог на Люксембург Анри и великата княгиня Мария Тереза на Люксембург. Тя обича спорта, владее 5 езика, и даже взе присъединяване в Уимбълдън. Тя е студент в Университета по литература, история и философия. Пълното й име е най-дългото от на всички европейски принцеси - Александра Жозефин Тереза Шарлот Мария Вилджемина. Но макар в действителност кралското име, тя е единствено на петия правоприемник в линията за трона.

 Принцеса Александра Амелия Уиндзор

Лейди Амелия е единствено на 22 . С право се счита за най-красивата жена в Англия. Тя е внучка на кралица Елизабет II и най-малката щерка на Джордж Уиндзорски. В бъдеще, младата дама ще стане публицист. Все отново, това не й попречи да се явява и на обществени събития. Истинската и пристрастеност е модата. Тя даже се е обучавала в дома на Шанел.

 Амелия Уиндзор Принцеса Луиза Мария, Белгия

Дъщерята на принцеса Астрид Белгийска и ерцхерцог Лоренц на Австрия-Есте е на 22 години . Красавицата през днешния ден се образова в Обединеното кралство. Престолът е мощно далечен от нея - та е едвам деветият кандидат, само че пък отличният й външен тип и положение на родителите, я вършат една от най-желаните булки в света .

 Принцеса Луиза Мария

Княгиня Мария-Олимпия, Гърция и Дания

Официално в Гръция монархията е отстранена, само че купите на внуците на последния цар не са отнети. Семейството на детронирания цар живее в Англия. Там и принцеса Мария-Олимпия води деен обществен живот. 22-годишната хубавица учи графичен дизайн и история на изкуството в Ню Йорк и е на стаж в Dior. Потомката на аристократи постоянно актуализира своята фотография в Instagram, а профилът й се следи от над 80 хиляди души.

 Княгиня Мария-Олимпия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР